Malić: Milanović je osnovao tvrtku na adresi Luke Mišetića

Posljednjih se dana puno piše o ručku bivšeg premijera Milanovića i generala Gotovine. O tome se na društvenim mrežama, zanimljivim informacijama, oglasio istraživački novinar Gordan Malić. 

“Milanović i Gotovina za ručkom, u zagrebačkom restoranu Noel, pored središnjice HDZ-a. Jedan je u SDP-u formalno neraspoređen, ali upravo otvara privatni konzalting, dok drugi savjetuje HDZ-ovog ministra obrane.

Koga, o čemu i po kojoj tarifi može savjetovati Milanović, teško je reći. U svemu je propao, diplomaciji, politici, stranci, pravnik je koji kako čujem nema položen pravosudni ispit, a ni ozbiljniju praksu, prati ga zla kob rektorove nagrade, zna jedino trkeljati što se plaća samo u Saboru gdje mu se ne da sjediti s običnim zastupnicima, u sjeni drugog ridikula Ivana Pernara. Tko želi takvog Milanovića za savjetnika? Albanci nipošto. Njima se zuri u EU. Eto, možda se o tome pričalo za ručkom… Što ćemo s našim Zokom? Kuda ćemo s njim?

Iskopao sam u sudskom registru zanimljive podatke. Milanović je svoju tvrtku “Euroalba advisory” d.o.o. registrirao na odvjetnički ured u Miramarskoj 24, gdje je prijavljena i tvrtka “Globalosa” d.o.o. Gotovininog odvjetnika Luke Mišetića u kojoj radi Gotovinin PR savjetnik Tonci Kunjašić. Da sam neki novinar, otud bi krenuo, a završio tko zna gdje… Milanovićeva vlada uključila je Luku Mišetića u većinu sporova koje vodi država preko tvrtke Patton Boggs, zastupao je vladu u svim arbitražama, ti su ugovori tajni, Milanović ih je zaključao, a u novine je iscurilo da vrijede vise od 100 milijuna kuna. Nije lose.  U Bosni bi se reklo, bujrum, šta ti treba Milanoviću”, kaže Malić na svom Facebook profilu.

You may also like

0 comments