Maistra investira dodatnih 1,6 milijardi kuna u turizam

Maistra kao jedna od vodećih hotelskih kompanija koja posluje u sastavu Adris Grupe, do sada je u svoj turistički proizvod investirala 3 milijarde kuna dok će do 2019. godine investirati dodatnih 1,6 milijardi kuna. Upravo zahvaljujući investicijama kontinuirano se otvaraju nova radna mjesta i sve je izraženija potreba za stručnim i kvalitetnim kadrom. U tu je svrhu osmišljen razvojni program pod nazivom MAIstart u sklopu kojeg će se osposobiti dovoljan broj stručnih djelatnika za rukovodeće pozicije u novim Maistrinim proizvodima.

MAIstart program nudi intenzivan jednogodišnji rad i edukaciju pod mentorstvom vodećih stručnjaka iz turističkog sektora s ciljem upoznavanja poslovanja tvrtke i stjecanja osnovnog znanja o funkcioniranju ključnih odjela i funkcija unutar Maistrinog portfelja. Tijekom 12 mjeseci, polaznici će praktično iskustvo stjecati u 18 odjela u dva Maistrina turistička odredišta – Rovinj i Vrsar, nakon čega će morati napraviti i prezentirati jedan poslovni projekt. Na taj način razvit će ključna znanja o hotelijerstvu te osnovne menadžerske i komunikacijske vještine potrebne za rad s ljudima kao preduvjeta za buduću karijeru u turizmu.

„Želimo okupiti pojedince koji posjeduju osnovna praktična znanja i potrebne vještine ali su spremni prihvatiti izazov daljnjeg profesionalnog razvoja i sudjelovanja u razvoju novih i drugačijih turističkih sadržaja te visoko personalizirane usluge na kojima Maistra temelji svoje poslovanje i budući razvoj. Krajnji je pak cilj kroz intenzivan i pomno promišljen program u relativno kratkom vremenu osposobiti kvalitetan rukovodeći kadar, odnosno buduće direktore naših objekata”, objašnjava Tina Turk Lupieri, direktorica sektora razvoja ljudskih potencijala u Maistri.

(Agencije)

 

You may also like