Lorencin: Vrijeme je da Most preuzme odgovornost

Ministar turizma Darko Lorencin izjavio je u četvrtak kako smatra da je vrijeme da Most donese odluku i preuzme odgovornost za ono što je osvojio na parlamentarnim izborima.

“Bilo bi u redu da Most donese odluku, jer dobili su 15, 16, 17 mandata, i odluči s kim god to bude, jer ovo što se događa je maltretiranje javnosti. Izvojevanje čudnih rješenja, a tako bi mogli reći za ovo što se sve predlaže, nemamo u praksi i treba u svemu voditi računa o ostvarivosti rješenja i kvalitetnom upravljanju zemljom”, izjavio je Lorencin odgovarajući uoči trećeg DMK foruma u zagrebačkom hotelu Westin na pitanje novinara kako komentira nove izjave iz Mosta o trenutnoj situaciji u pregovorima.

Lorencin smatra da je dosadašnja Vlada dokazala da zna i može upravljati, jer u Hrvatskoj sve raste, a Vlada nije radila u lakim uvjetima. Rekao je i da IDS, stranka čiji je član, daje potporu i partnerstvo koaliciji Hrvatske raste, zaključivši da Most s 15 mandata na određeni način ucjenjuje i odugovlači i HDZ i SDP, koji su osvojili puno više mandata.

You may also like