Kukavica: Radmane, jebeno je kad čovjek propadne do sućuti protivnika!

Povodom smjene promjene na čelu HRT-a, na profilu društvenih mreža oglasio se djelatnik Informativnog medijskog servisa i urednik Poslovnih vijesti Vedran Kukavica. Status djelatnika koji zbog sukoba s Goranom Radmanom nije radio šest mjeseci prenosimo u cijelosti.

„Općili smo uglavnom posredno, prijetnjama, zabranama, odbijancima i ignorancima, pa evo dozvoli da ti se obratim direktno dok trpaš svoje relikvije iz dva mandata, iz dvije države u jednu jednu kartonsku kutiju.

Otiđi što prije i ne okreći se ako si pametan izere!

Evo se osniva DŽD Dalekovidničko Žrtvoslovno Društvo gdje će Tvoji zauzeti Važna i Izvršna Mjesta pa ti to gledati pametno nije.

Sve si im dao, a oni će ti čak i Dostojanstven Uzmak uskratiti ter ćeš moći računati tek na kućni odgoj i čestitost onih koje si proganjao.

Kažu: jebeno je kad čovjek propadne do sućuti svojih protivnika.

V.

I hvala ti na mnogo slobodnog vremena. Možda nisi Bog-zna-koliko unaprijedio hrvatsku književnost, ali meni si omogućio da napišem roman“, napisao je Kukavica na Facebook profilu.

Podsjetimo, za vrijeme dok mu je bio onemogućen rad na HRT-u, Vedran Kukavica napisao je uspješnicu „Ja nisam Švabo“, koji bi uskoro trebao dobiti svoj nastavak.

Kukavica

You may also like

0 comments