Komadina uvjeren u pobjedu

Potpredsjednik SDP-a i kandidat za stranačkog predsjednika Zlatko Komadina izjavio je kako je uvjeren u svoju pobjedu na izborima za vodstvo stranke u kojoj, ustvrdio je, ima natpolovičnu potporu.

O tome hoće li on pobijediti ili Zoran Milanović, kaže, odlučit će članovi stranke. Istaknuo je kako on kao kandidat za predsjednika SDP-a nudi promjene u toj stranci. Ako žele bolji SDP, bolju Hrvatsku, ako žele SDP svih nas, ako žele participaciju članstva u stranci, birat će mene. To je vrlo jednostavno, poručio je Komadina.

Zoran Milanović je pak iz Tisnog poručio kako njegov protukandidat za predsjednika stranke Zlatko Komadina “ima pravo biti optimist”. Dodao je kako Komadina i on “idu po Hrvatskoj, po stranci…”, ali nije htio komentirati Komadinine izjave o izbacivanju Aleksandre Kolarić iz SDP-a i o rezultatima izbora.

Na pitanje kako bi ocijenio unutarstranačku kampanju u SDP-u, Milanović je odgovorio u odnosu na HDZ-ove kao vrlo mekanu, civiliziranu. Dodao je da će, ako on ostane na čelu SDP-a, ljudi koji su sada u Komadininom timu, ostati u stranci te će i dalje moći govoriti što god hoće.

You may also like

0 comments