Karamarko: Veliki projekti ključni su za ravnomjerni razvitak zemlje

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je u nedjelju kako imaju planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i biti zamašnjak gospodarskog oporavka te istaknuo važnost ravnomjernog razvoja Hrvatske.

“Imamo planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i biti zamašnjak gospodarskog oporavka. Počet ćemo ih provoditi tako da nam osiguraju i ravnomjerniji razvitak Hrvatske. Naša četiri velika grada: Zagreb, Split, Osijek i Rijeka trebaju biti centri koji će svoju gospodarsku moć širiti oko sebe. Zbog toga naši projekti imaju i veliko političko značenje”, napisao je Karamarko na svom Facebook profilu.

Naglasio je i da mladim ljudima u Hrvatskoj moraju osigurati poslove, a iseljeništvu otvoriti mogućnosti povratka i kvalitetnog ulaganja. “Hrvatsku moramo gospodarski oživiti i dovesti je u red socijalno uzornih država”, dodao je.  Predsjednik HDZ-a u subotu je najavio kako će kolegama iz Mosta u ponedjeljak predložiti plan reorganizacije javne uprave te ustvrdio da je to “kraj zbrinjavanja partijskih podobnika”.

[VELIKI PROJEKTI ZA RAVNOMJERNI RAZVITAK] Imamo planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i koji…

Posted by Tomislav Karamarko on 3. siječnja 2016

You may also like

0 comments