Karamarko: U 2016. godinu ulazimo puni očekivanja za kvalitetnijim životom

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u novogodišnjoj čestitci hrvatskim granima istaknuo je kako u novu 2016. godinu ulazimo prepuni očekivanja i želja za boljim i kvalitetnijim životom, dodavši da će uspjeti postaviti temelje sretnije hrvatske domovine.

Ulazimo u novu 2016. godinu prepuni očekivanja i želja za boljim i kvalitetnijim životom, za sretnijom nam domovinom. Pred nama je 366 dana velikih izazova, ali i velikih mogućnosti za dokazivanje toga što znamo i koliko možemo. Možda nećemo sve ciljeve ostvariti u idućih 366 dana, ali siguran sam da ćemo trasirati čvrst i siguran put za njihovo dostizanje, objavio je Karamarko u novogodišnjoj čestitci na Facebooku

Istaknuo je kako je hrvatski narod dokazao da može sve kad je jedinstven i kada ima jasan cilj pred sobom. “Naš je cilj sretnija nam Hrvatska. Njega ćemo ostvariti svi mi zajedno. Poštovane građanke i građani Republike Hrvatske, Hrvatice i Hrvati u domovini i izvan nje, želim Vam u novoj 2016. godini puno zdravlja i obiteljskog mira. Želim da vam Nova godina u svakom pogledu bude bolja i uspješnija od prethodne”, naveo je Karamarko.

You may also like

0 comments