Karamarko: Još ne bi bilo korektno izlziti s imenima

U zagrebačkom hotelu Panorama s 45 minuta zakašnjenja počeo je sastanak Nacionalnog vijeća HDZ-a. Sjednica je kasnila jer se čekalo Karamarka koji je, kako se neslužbeno doznaje, bio na sastanku s Božom Petrovom.

Razgovaramo…i Most i mi imamo sjednice Naconalnog vijeća, rekao je Karamarko. Istaknuo je kako bi bilo krajnje neozbiljno spominjati imena ljudi o kojima razgovaraju kao o budućim mandatarima. Karamarko i Petrov već su sinoć počeli razgovarati o mandataru.

Kao mogući mandatar nove vlade u medijima se spominje Damir Vanđelić (47), diplomirani inženjer Fakulteta strojarstva i brodogradnje, investicijski direktor Adris Grupe.  Nikada nije bio član neke političke stranke, a upravo je to i kazao odgovarajući na pitanje je li član ili možda simpatizer HDZ-a. Član je Vijeća za domovinsku sigurnost gdje ga je u svibnju imenovala predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović. Za vrijeme Domovinskog rata bio je branitelj, a pola godine proveo je u glinskom logoru, nakon što je zarobljen u Hrvatskoj Kostajnici u rujnu 1991. godine.

Kao član Nadzornog odbora Ine svjedočio je 2012. u suđenju Sanaderu o predaji upravljačkih prava MOL-u. Vanđelić je rođen 11. veljače 1968. u Zagrebu, oženjen je i otac troje malodobne djece.

You may also like

0 comments