Kako dane provodi Donald Trump

Smišlja osvetu

U ratnoj sobi na južnoj Floridi, koju većinu dana zauzima jedna osoba, bivši predsjednik Sjedinjenih Država planira svoj povratak – i svoju osvetu. Donald Trump jutra provodi na obližnjem golf terenu, upućujući i primajući pozive s kolica za golf koja su ujedno i njegov pokretni ured.

Više ljudi povezanih s njime jasno je poručilo da je njegov plan izaći na izbore 2024. godine. Ostanak u igri za njega znači i zadržavanje uloge “kralja republikanaca”, piše CNN.

Njegov kratkoročni cilj uključuje njegovog sina Donalda Trumpa mlađeg kako mete put širom zemlje za pristaše svog oca za izbore za Kongres 2022.

“Jednom kada se 2022. pokrene, očekujte da će Don (Trump mlađi) biti izuzetno aktivan u kampanji”, rekla je osoba koja surađuje s njim za CNN.

Utjecaj Donalda Trumpa na izbore iz dana u dan postaje sve jasniji. Upravo u utorak, bivši senator David Perdue najavio je da neće pokrenuti kampanju, iako je vrlo nedavno podnio papire za to. Odluka je uslijedila nakon nedavnog Perdueova posjeta Palm Beachu, gdje je igrao golf s Trumpom, kaže osoba upoznata s rasporedom republikanca iz Georgije.

U utorak navečer, prema The Washington Postu, Trump je održao sastanak s Ronnom McDaniel, predsjednicom Republikanskog nacionalnog odbora. Cilj je, kažu upućeni u posjete i pozive različitih republikanskih političara, otkriti što Trump smjera kad je u pitanju budućnost republikanske stranke te je li sklon ili nije određenoj osobi.

U Mar-a-Lagu obitelj zbija redove oko bivšeg predsjednika i njegovih planova, ali vođa Trumpove politike sljedeće generacije nije Ivanka Trump, za koju se dugo mislilo da je nasljednica očeve domene, bilo da se radi o nekretninama ili politici.

Ivanka Trump, smještena u skupom primorskom kondominiju u Miamiju, dok je nova vila u blizini predviđena za izgradnju parcele od 30 milijuna dolara kupljene krajem prošle godine, ne želi “ništa s politikom”, rekao je njezin prijatelj o njezinom trenutnom stanju duha. Umjesto toga, ona “se bavi obitelji i to joj je jedini fokus”, rekao je prijatelj.

Njezin nedostatak interesa za političkim angažmanom otvara put njenom bratu da još jače zasja u očevoj orbiti, prenosi Direktno.hr

You may also like

0 comments