Iz Sabora primitak prijave glede protupravnog praćenja Petrova

Voditeljica saborske Službe za medije Marina Buntić Juričić potvrdila je za N1 da je u saborski Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost stigla predstavka koju je g. Nikola Grmoja iz MOST-a spomenuo u emisiji Pressing N1 televizije.

“Budući da Odbor još nije konstituiran, ne možemo objaviti detalje predstavke, koja će ući u obradu nakon što se konstituira Odbor”, kratko je pojasnila Buntić Juričić. Tu informaciju za N1 potvrdio je i Miroslav Tuđman, bivši predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost koji je dodao da je prijava stigla nakon konstituranja Sabora.

Podsjećamo, glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja ustvrdio je da je PNUSKOK nakon parlamentarnih izbora pratio čelnika te stranke Božu Petrova, u akciji koja, tvrdi, nigdje nije zavedena. Grmoja je to rekao u emisiji Presssing, gdje je objasnio da Most traži čelno mjesto u Ministarstvu unutarnjih poslova jer je riječ o ključnom resoru kad je riječ o borbi protiv korupcije. Na pitanje ne bi li i HDZ mogao provesti borbu protiv korupcije, uzvratio je kako dosadašnje iskustvo s HDZ-om i SDP-om govori drugačije.

Grmoja je jutros dodao kako misli da su te njihove indicije prijavljene Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

You may also like

0 comments