INA zaposlila nove pripravnike

Ina je izvijestila da je u ponedjeljak jednogodišnji pripravnički staž u Ina grupi započelo 38 pripravnika u sklopu Growww programa te da je u devet godina tog programa kompanija zaposlila gotovo 650 diplomanata.
Kako se navodi u priopćenju, Ina s novih 38 pripravnika odabranih i zaposlenih u sklopu programa Growww “potvrđuje svoju titulu vodećeg hrvatskog poslodavca po zapošljavanju mladih visokoobrazovanih kadrova”. Growww je jednogodišnji pripravnički program za studente koji završavaju diplomski studij, a nemaju radnog iskustva ili imaju do najviše godine dana radnog iskustva.

Ina je prijave za taj program ove godine otvorila početkom ožujka, a program uobičajeno započinje u rujnu. I na ovogodišnji Inin natječaj za zapošljavanje pripravnika pristigle su prijave za različita poslovna područja – od naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike i ekonomije pa do društvenih znanosti.

Prvi radni dan pripravnika tradicionalno je održan kao Dan orijentacije na kojem ih se upoznalo s aktivnostima kompanije i timovima u kojima će započeti svoju karijeru, ističu iz Ine, podsjećajući da će i pripravnici i ove generacije programa Growww proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati uz kontinuirano vodstvo mentora.

Pripravnike je njihov prvi radni dan pozdravio i član Uprave Ine Niko Dalić, koji je istaknuo da je kompanija u posljednjih devet godina zaposlila gotovo 650 diplomanata. “Kao velika kompanija s više od 10 tisuća zaposlenika, Ina pripravnicima pruža različite mogućnosti timskog, ali i individualnog razvoja i poticajnu okolinu za razvoj profesionalnih vještina i znanja koja će im koristiti u karijeri”, rekao je Dalić.

You may also like

0 comments