INA pokrenula akciju ugradnje plina u benzince

Promet
S ciljem osvještavanja i poticanja razvoja tržišta autoplina, INA ponovno pokreće akciju ugradnje plinske instalacije u benzinska vozila od 6.500 kn za jednokratno plaćanje.

Naime, autoplin (UNP-LPG) se smatra alternativnim gorivom, a u odnosu na druga fosilna goriva manje je štetan za okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa.

Prednost korištenja autoplina pokazuje i njegova ekonomičnost – osigurava nižu cijenu, kao i dulji vijek trajanja motora i katalizatora. Akcija uključuje ugradnju plinske instalacije s 2 do 5 godina jamstva na ovisno o izabranom sustavu te uključenih 2.000 kuna za autoplin na INA kartici.

INA autoplin dostupan je za punjenje na Ininim maloprodajnim mjestima, a njegova kvaliteta usklađena je s europskom normom za autoplin EN 589. “U zadnjih nekoliko godina INA je usmjerena na razvoj tržišta autoplina u Republici Hrvatskoj. Snažno širimo ponudu naše maloprodajne mreže uvođenjem autoplina na lokacije. Cilj nam je zadovoljiti potrebe kupaca te nastaviti ulagati u kvalitetu i uslugu autoplina kako bismo i u ovom segmentu poslovanja zadržali vodeću poziciju na konkurentnom i dinamičnom tržištu”, naglasio je Zlatko Galešić, rukovoditelj Prodaje specijalnih proizvoda.

Akcijska ponuda vrijedi od 1. listopada do 31. prosinca 2020. godine, a uključeni iznos na kartici može se potrošiti na Ininim maloprodajnim mjestima u razdoblju od godine dana od aktivacije kartice. Popis ovlaštenih servisera koji sudjeluju u akciji potražite na internetskoj stranici Ine.

You may also like

0 comments