INA ima novog financijskog direktora

Uprava Ine imenovala je Akosa Szekelyja na poziciju izvršnog direktora za financije s danom 1. veljače 2016. godine, a on će na toj funkciji zamijeniti Andrasa Huszara, izvijestili su u četvrtak iz Ine.

Kako se navodi u priopćenju, Akos Szekely je tijekom dugogodišnje karijere obavljao brojne funkcije u financijama, kontrolingu i upravljanju rizicima, a MOL Grupi se pridružio 2013. kao izvršni direktor za financije u članicama grupe u Mađarskoj (TVK, Petrolszolg, Geoinform, Moltrans), Slovačkoj (SMAO, SlovnaftTrans) i Francuskoj (CEO-TVK France).  Od svibnja 2015. bio je na poziciji izvršnog direktora za financije u mađarskom Molu, odgovoran za financije i IT.

Akos Szekely je diplomirao 1999. godine na budimpeštanskom Sveučilištu ekonomskih znanosti, Fakultet upravljanja i poslovne administracije, s doktorskim radom na temu upravljanja rezultatima, navodi se u priopćenju Ine.  Szekely će na funkciji izvršnog direktora za financije Ine zamijeniti Adrasa Huszara, koji je na toj poziciji od siječnja 2010. godine.

You may also like

0 comments