Igor Kolman: Grmoja je obični nasilnik sa školskog igrališta

Glasnogovornik HNS-a Igor Kolman žestoko je na svom Facebook profilu napao glasnogovornika Mosta Nikolu Grmoju koji je danas kazao da je SDP-u u pregovorima najveći uteg HNS.

“Drago mi je da je ovaj sitni šovinista i politički nasilnik sa školskog igrališta, koji je ispao iz torbe Željke Markić i Bog te pitaj koga još, prepoznao HNS kao glavni problem u ostvarivanju njihove klerikalno-policijske političke platforme”, napisao je Kolman u statusu na Facebooku o Grmoji.

“Koji put oni koji te ne vole puno više govore o tebi od onih koji te vole”, zaključio je Kolman u statusu uz koji je stajala vijest u kojoj je Grmoja pozvao Milanovića da prihvati nestranačkog premijera i suradnju s HDZ-ovom koalicijom.

“Jedna strana nas uporno odbija, a njihovi koalicijski partneri, posebno HNS, nas skandalozno vrijeđa”, kazao je danas Grmoja kada je objavio odluku Mosta da nastave pregovore s Domoljubnom koalicijom, ali su naglasili da je su i koaliciji Hrvatska raste vrata za pregovore još uvijek otvorena.

Igor Kolman

You may also like

0 comments