Ide li Boris Milošević u Knin?

Večernji list
U jeku priprema za 25. obljetnicu vojno redarstvene operacije Oluja, uz epidemiološke mjere koje će biti na snazi glavna tema je i hoće li ove godine na obilježavanju obljetnice biti i predstavnik Srba, odnosno potpredsjednik Vlade iz redova SDSS-a Boris Milošević, piše u srijedu Večernji list.

Isto tako, pitanje je hoće li ove godine predstavnici Vlade sudjelovati u obilježavanju stradanja Srba u mjestu Grubore za vrijeme operacije Oluje. Iako je do obljetnice ostalo svega tjedan dana, još nemamo jasne odgovore na ta pitanja. I jedna i druga strana potvrdile su kako još nije donesena konačna odluka i još uvijek traju razgovori.

Za Večernji list izvor iz Vlade kazao je kako je još uvijek sve na stolu i ne zna se hoće li će Vlada poslati svog predstavnika na komemoraciju srpskih žrtava u Grubore. Konačna odluka o tome bit će donesena početkom idućeg tjedna. Isto tako, potpredsjednik Vlade iz redova SDSS-a Boris Milošević za Večernji list je kazao kako ni oni još nisu donijeli konačnu odluku hoće li sudjelovati na proslavi Oluje. “Još razgovaramo i dogovaramo i nismo donijeli konačnu odluku hoće li sudjelovati na obilježavanju obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja. Svakako ćemo odluku donijeti najkasnije početkom idućeg tjedna te ćemo je objelodaniti javnosti. Za sada zaista ništa ne mogu konkretno reći”, istaknuo je Boris Milošević.

Iako su razgovori u tijeku i odluke će, po svemu sudeći, biti donesene u zadnji tren, indikativno je da nakon 25 godina od Oluje, HDZ i SDSS surađuju potpuno drukčije nego dosad, donosi Večernji list.

You may also like

0 comments