Home Hrvatska I Glavaš bi u preslagivanje Vlade?

I Glavaš bi u preslagivanje Vlade?

by Energypress.net

HDSSB je ovoga vikenda svečanom sjednicom obilježio desetu godišnjicu osnutka HDSSB-a, a ista je poslužila i kao početak predizbornih aktivnosti za lokalne izbore 2017. godine.

Tijekom obilježavanje desete godišnjice postojanja, Branimir Glavaš vrijeme je iskoristio da iskritizira potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, ali i samo hrvatsku Vladu.  Glavaš tvrdi kako su u predizborno vrijeme oni bili politički imperativ Tomislava Karamarka, koji ih je želio uništiti, prenosi Glas Slavonije.

“Bio je bahat, siguran u pobjedu, obećavao nemoguće. Gdje su sada njihova obećanja? U parlamentu je opće rasulo. Petkom ne mogu okupiti kvorum za glasanje. Već dva tjedna nisu donijeli ni jednu odluku, a u četiri mjeseca tek desetak sakatih prijedloga i izmjena. Nemaju nikakav program, niti su ga ikada imali. Ne zanima njih gospodarstvo ni oporavak zemlje. Karamarka zanima jedino vlast nad represivnim aparatom, kontrola policije, Uskoka i obavještajnih službi.

Znamo zašto je to. Tako je radio i Sanader. Ova vlada nema budućnost. Od reformi nema ni ‘r’. Aktualna vlast, umjesto rješavanja egzistencijalnih pitanja poput siromaštva, nezaposlenosti i sve većeg iseljavanja, pokušava na sve načine ovladati pravosudnim i policijskim sustavom čime su jasno razotkrili svoje namjere. Takva vlada ne zaslužuje našu podršku”, rekao je Glavaš.

Related Posts