Home Hrvatska HDZ na tijelima stranke raspravlja o kandidacijskim listama

HDZ na tijelima stranke raspravlja o kandidacijskim listama

by Agencije

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) na sjednicama najviših stranačkih tijela u četvrtak raspravlja o predstojećim parlamentarnim izborima te sastavu lista za Sabor po izbornim jedinicama.

HDZ-ovci su to potvrdili novinarima dolazeći u Središnjicu stranke u kojoj se jedna za drugom održavaju sjednice Predsjedništva, Središnjeg odbora te Nacionalnog vijeća.

Među njima je i Darko Milinović koji je pritom izrazio nezadovoljstvo svojim položajem na listi u 9. izbornoj jedinici koja, uz ostalo, obuhvaća i njegovu Ličko-senjsku županiju.

HDZ-ovci su već počeli pristizati u stranku, a među njima i Darko Milinović koji je novinarima izrazio nezadovoljstvo položajem na listi u njegovoj 9. izbornoj jedinici. “Ja sam podržao Ivanu Maletić da bude prva na listi. Ja nisam ni drugi ni treći, već četvrti. Ali ako se nešto ne promijeni u odnosu na kompletnu listu, ja ću odbaciti mogućnost i neću biti na listi HDZ-a”, kazao je novinarima. Ipak, glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković je govoreći o listama rekao “zadovoljni smo”, dodajući da će Andrej Plenković biti bolji od Zorana Milanovića.

Related Posts