Evo tko je nova uprava Janafa

Imenovanja
 Nadzorni odbor Jadranskog naftovoda (Janaf) u petak je za predsjednika Uprave te tvrtke ponovno imenovao Dragana Kovačevića, dok su novi članovi Uprave Stjepan Adanić i Vladislav Veselica.

Temeljem provedenog javnog natječaja, Nadzorni odbor Janafa je na sjednici održanoj 7. veljače donio odluku kojom imenuje Dragana Kovačevića, predsjednikom Uprave, te Stjepana Adanića i Vladislava Veselicu, članovima Uprave Janafa, na razdoblje od četiri godine, s početkom mandata 12. veljače 2020. godine, izvijestili su iz Janafa putem Zagrebačke burze.

Ponovno imenovanje Kovačevića za predsjednika Uprave Janafa te za članove Uprave Adanića i Veselice Nadzornom je odboru, na temelju provedenog postupka po objavljenom javnom natječaju, s jučerašnjeg zatvorenog dijela sjednice predložila Vlada.

Inače, Ministarstvo zaštite okoliša i enegetike je početkom siječnja u Narodnim novinama (4/2020, od 10. siječnja) objavilo javni natječaj za predsjednika i dva člana Uprave Janafa. Dragan Kovačević na čelu je Janafa od veljače 2012. godine, od kada su uz njega u Upravi i Jakša Marasović i Bruno Šarić, a sva trojica su na drugi mandat bili imenovani u veljači 2016. godine.

You may also like