Home Hrvatska Danas nastala Koalicija za premijera

Danas nastala Koalicija za premijera

by Energypress.net

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Vukovaru je potpisao sporazum s koalicijskim partnerima. Uz Bandića, sporazum su potpisali Jurica Šoić iz HSS-a Stjepan Radić, Milivoj Špika iz BUZ-a, Ljubo Jurčić, predstavnik Novog vala i Radimi Čačić iz Narodne stranke – Reformista. Koalicija je nazvana “Za premijera”.

“Mi smo prepoznali Bandića kao jedinu opciju koja radi. Stranka smo centra, nismo se opredijelili ni za jednu stranu, kao naša bratska stranka. Znamo da zna delati”, rekao je Šoić. Špika je uvjeren u rezultat izbora. “Bandić će biti premijer nakon izbora 11. rujna”, kazao je.

“Svi mi ovdje cijenimo sposobnost, rezultat, energiju. Svi su spremni preuzeti odgovornosti. Razgovarajmo o projektima, a ne o ideologijama. Okupljajmo ljude, ne dijelimo ih. Očekujemo da koalicija Za premijera da premijera Bandića”, rekao je Čačić.

“Ovo je koalicija rada, zajedništva, odlučnosti. Nakon 11. rujna svi ljudi neka se sjete ove slike ovdje i neka iziđu na izbore i neka glasuju za sebe. Ako žele živjeti kao što Zagrepčani žive, neka glasuju za koaliciju Za premijera. Tko želi glasati za eksperimente kao dosad, koji su ih doveli na prosjački štap, neka glasaju. Sve je u životu mjerljivo, kao i ljudska glupsot. Usporedite Zagreb i ovo. I zato se vidimo na prvoj sjednici vlade u Vukovaru”, poručio je Bandić.

Otkrio je Bandić i tajnu političkoga uspjeha. “Da radite dva do tri puta više od prosječnog”, rekao je, a prenio N1.

Related Posts