Bauer: Pauletić je problem, a ne bivši ministri koji nemaju dana radnog staža?

Vezano uz situaciju sa Robertom Pauletićem i njegovim ranijim kontroverznim izjavama te kritikom opozicijskih zastupnika upućenom na činjenicu kako je on postao pomoćnikom ministra turizma, oglasio se komunikacijski stručnjak Thomas Bauer, suvlasnik Grizli komunikacija.

„Sad Pauletić ne valja. Zbog statusa na Fejsu, jer se sprda i satirizira svijet oko sebe i jerbo nije politički korektan korisni idiot sa stranačkom iskaznicom. Kojeg su od 16. godine kad se učlanio učili da pazi što govori i piše. E da, i lik nema diplomu iz turizma s prestižne i svjetski priznate Više škole u Opatiji. Ili sa zagrebačke Ekonomije. Blah… Lik je najjači enigmatičar u državi, najmlađi pobjednik Kviskoteke u Jugi, dokazan u realnom sektoru, lik sa 150 talenata , lik je vidio sve što treba vidjet u životu i prošao sve što treba proć. Koji je, kladim se, od početka ove godine pročitao više nego Gordan Maras i Arsen Bauk u cijelom životu. Da zna kiksat, zna. Nisu mi jasne one priče o Štrumfovima na kajkavskom, lik je nagao i zna zabrijat. Ali reć da nije kompetentan i da ne može bit pomoćnik ministra jer je pisao statuse na Fejsu mogu samo ljudi koji nisu svjesni pozicije u kojoj se trenutno nalazi država. Po tome bi Milanović davno trebao bit maknut iz politike zbog šizofrenih izjava, a svo vrijeme mu se gleda kroz prste. Mi naprosto trebamo ljude koji znaju, ne stranačke aparatčike. Reć da Pauletić ne zna je dokaz krajnje gluposti“, piše Thomas Bauer na svom profilu Facebooka.

Nešto kasnije dodaje:

„Problem je Pauletić koji kao mrzi Japance. Okej. Tri ranga iznad njega u bivšoj vladi bio je Ranko Ostojić koji se ovako izražava o svojim stranačkim kolegama. Čak i ako zanemarimo to što je Pauletić to pisao kad nije imao nikakvu političku funkciju. Ima li više ikoga tko želi kritički razmišljati o ovoj bolesnoj javnoj ujdurmi kakva nije viđena od Miloševićeve antibirokratske revolucije. Prošla vlada je neodgovornom i suludom politikom uništila zemlju, a sada ljudima koji nisu niti došli na poziciju vadi što su napisali na Fejsu. Halo ljudi, prestanite nasjedat na Milanovićevu bolesnu propagandu!“

You may also like

0 comments