Home Ekonomija Banksoft osvaja tržišta Irana i Omana

Banksoft osvaja tržišta Irana i Omana

by admin

Vodeći hrvatski i regionalni dobavljač CoreBanking rješenja i usluga tvrtka Banksoft i vodeći iranski dobavljač rješenja za document management (MiiroFiler) IranRayaneh dogovorili su širenje poslovne suradnje i teritorijalne pokrivenosti na Bliskom Istoku.

“U sklopu posjeta Teheranu dogovorili smo širenje našeg partnerstva i suradnje za kompletno Banksoftovo integralno i modularno CoreBank rješenje uključujući EU bankarske norme za područje Irana, ali i Omana gdje je IranRayaneh također već prisutan”, kazao je Branko Budić, suvlasnik Banksofta. Banksoftov CoreBank sustav do sada već posluje u četiri zemlje uključujući i Azerbajdžan.

Inače, pomoću CoreBank rješenja uz korištenje Business Process Management (BPM) alata moguće je procesiranje raznih financijskih transakcija, te omogućuje jednostavno proširenje s internet ili mobilnim bankarstvom, nagrađivanim modulima Banksofta, kartičnim poslovanjem, i direktnim vezama prema drugim financijskim i klirinškim sustavima, bilo da se radi o domaćem ili deviznom platnom prometu, kao i specijaliziranim modulima drugih dobavljača.

Banksoft i IranRayaneh zajednički će sudjelovati i izlagati na ovogodišnjem bankarskom tehnološkom sajmu u Teheranu. Za vrijeme posjete gospodarska delegacije Iranu, predvođene predsjednikom Hrvatske gospodarske komore Lukom Burilovićem, u sklopu službene posjete predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, čelnici obje kompanije su pohvalili dosadašnju uspješnu suradnju na marketingu, sučeljima i lokalizaciji Banksoft rješenja uključujući podršku za Farsi jezik i specifičan kalendar, te su predstavili ambiciozne planove razvoja poslovanja u toj regiji.

“Banksoft je još jednom potvrdio svoju kvalitetu i zasluženo nosi titulu hrvatskog, ali i regionalnog prvaka u svom području. Ovaj posao Banksofta bitan je i za sve hrvatske tvrtke koje posluju ili će poslovati na tom području jer je iranski bankarski sustav daleko iza zapadnog, a Banksoftova softverska rješenja olakšat će poslovanje i otvoriti brojne prilike.” – rekao je predsjednik HGK Luka Burilović.

Related Posts